Szigetszentmiklós | 2020      
FőoldalRólunkKöszöntőkProgramokÍzelítőTámogatókPartnereinkKapcsolat
Önkénteseket keresünk
Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Ház 2020. augusztus 12-20. között sikeresen rendezte meg a Summerfest Szigetszentmiklós Fesztivált, amelyben több, mint ötven önkéntes segítő vett részt.
Ezúton is hálásan köszönjük az általuk elvégzett feladatokat.
 
Az idő természetesen nem áll meg, így mi már dolgozunk a 2021-es fesztivál előkészítésén.
Már többen jelezték, hogy a következő fesztiválon is szívesen vállalnának önkéntes munkát, vagy szeretnék itt teljesíteni a középiskolásokra vonatkozó 50 órás közösségi szolgálatukat.
 
A fesztivál előkészítéséhez, lebonyolításához és utómunkálataihoz keresünk „önkéntes” segítőket, akik ily módon szeretnének bekapcsolódni e nagyszabású városi eseménybe.
Várjuk azok jelentkezését, akik önzetlenül, anyagi ellenszolgáltatás nélkül szeretnének részesei lenni a fesztivál eseményeinek, szívesen áldoznánk időt, energiát arra, hogy a külföldről érkező vendégcsoportok minél komfortosabban érezzék magukat városunkban és megtapasztalhassák a magyarok vendégszeretetét.
 
Várjuk diákok jelentkezését is, akik itt szeretnék teljesíteni az 50 órás közösségi szolgálatukat.
 
Jelentkezés:
Budai Gábor fesztiváligazgató
tel.: 20/355-9058
e-mail: budai.gabor(kukac)sargahaz.com
Kapcsolat:
Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
24/530-980 • 20/552-0401
www.sargahaz.com
Szigetszentmiklós város Városi Könyvtár és Közössgégi Ház Városi Sportcsarnok Nemzeti Kulturális Alap Magyar Fesztivál Szövetség Folklórfesztiválok Mo-i Szövetsége jegy.hu