Nemzetközi Folklórfesztivál | 2022      
FőoldalRólunkKöszöntőkProgramokJegyinformációkÍzelítőTámogatókPartnereinkKapcsolat
Satjóközlemény
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján holnap, augusztus 20-án szombaton egész nap Szigetszentmiklós térségébe dél felől zivatarok érkeznek több hullámban, akár nagy mennyiségű csapadékkal és a zivatarok idején viharos erejű széllel.
Fenti információk alapján az augusztus 20-i programokról az alábbi döntés született:

1. A Kis-Duna Családi Nap a meghirdetett formában elmarad. A 11 órára tervezett Kolompos koncert az időjáráshoz alkalmazkodva a Városi Könyvtár és Közösségi Házban vagy az előtte felállított Fesztiválsátorban lesz megtartva, ide várunk mindenkit szeretettel.

2. Az Államalapító Szent István király napi ünnepséget és az Örökség zenekar koncertjét a Városi Sportcsarnokban (Szigetszentmiklós, Szebeni u. 81.) tartjuk meg a meghirdetett 19 órai kezdéssel. A műsor nem változik, csak a helyszín.

3. Az ünnepséggel kapcsolatban meghirdetett, a Szent Erzsébet tér útszakaszra vonatkozó augusztus 20-i forgalomkorlátozás nem valósul meg.

Szíves megértésüket köszönjük és várunk mindenkit szeretettel programjainkra!

Lázár Gergő
igazgató
Kapcsolat:
Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
24/530-980 • 20/552-0401
www.sargahaz.com
Szigetszentmiklós város Városi Könyvtár és Közössgégi Ház Városi Sportcsarnok Nemzeti Kulturális Alap Magyar Fesztivál Szövetség Folklórfesztiválok Mo-i Szövetsége jegy.hu OTP Bank