Nemzetközi Folklórfesztivál | 2024      
FőoldalÍzelítőPartnereinkKapcsolat
Ismertető
Tisztelt Látogatók!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a SUMMERFEST Szigetszentmiklós programjai a városközpontban lévő új parkolóban, a fesztiválszínpadon, és a Fesztiválsátorban kerülnek megrendezésre.
 
Ezt a helyszínt alakítjuk „fesztiválfalu”-vá, így minden esemény itt történik majd. Kivétel a Kis-Duna Családi Nap, ami augusztus 20-án 10.00-14.00 között a Hajóállomás és a Tanösvény területén valósul meg.
A fesztivál alcíme „Magyar Kincsesláda”, ugyanis ebben az évben ünnepli 30 éves jubileumát a rendezvény. Igazolódik a fő célkitűzés, hogy a saját nemzeti értékeinkre hívjuk föl a figyelmet, így találkozhatunk HUNGARIKUMOKKAL és a magyar kultúrát képviselő kiemelkedő produkciókkal.
 
Fókuszba kerülnek a helyi értékek, valamint a környékünkön élő nemzetiségek is.
Kiemelt figyelemmel állítottuk össze a Gyermekek Summerfestje programjait, hogy aktív értő közönséggé váljanak a jövő fesztivál látogatói.
 
Belépőjegyek folyamatosan válthatók a jegy.hu oldalon, valamint munkanapokon a Városi Könyvtár és Közösségi Házban, de Ráckevén a Tourinform irodában, akár hétvégi napokon is.
 
Bízunk benne, hogy sokan fognak élni a szórakozás, kikapcsolódás lehetőségével, és így gazdagodhatunk kulturális élményekkel az idei SUMMERFESTEN is.
Kapcsolat:
Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
24/530-980 • 20/552-0401
www.sargahaz.com
Szigetszentmiklós város Városi Könyvtár és Közössgégi Ház Városi Sportcsarnok Nemzeti Kulturális Alap Magyar Fesztivál Szövetség Folklórfesztiválok Mo-i Szövetsége jegy.hu