Nemzetközi Folklórfesztivál | 2022      
FőoldalRólunkKöszöntőkProgramokJegyinformációkÍzelítőTámogatókPartnereinkKapcsolat
Önkénteseket keresünk
Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Ház 2021. augusztus 12-20. között sikeresen rendezte meg a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivált, amelyben több mint ötven önkéntes segítő vett részt.
Ezúton is hálásan köszönjük az általuk elvégzett feladatokat.
Az idő természetesen nem áll meg, így mi már dolgozunk a 2022-es fesztivál előkészítésén.
Már többen jelezték, hogy a következő fesztiválon is szívesen vállalnának önkéntes munkát, vagy szeretnék itt teljesíteni a középiskolásokra vonatkozó 50 órás közösségi szolgálatukat.

A fesztivál előkészítéséhez, lebonyolításához és utómunkálataihoz keresünk „önkéntes” segítőket, akik ily módon szeretnének bekapcsolódni e nagyszabású városi eseménybe.
Várjuk azok jelentkezését, akik önzetlenül, anyagi ellenszolgáltatás nélkül szeretnének részesei lenni a fesztivál eseményeinek, szívesen áldoznának időt, energiát arra, hogy a hozzánk érkező vendégek minél komfortosabban érezzék magukat városunkban és megtapasztalhassák a szigetszentmiklósiak vendégszeretetét.

Várjuk diákok jelentkezését is, akik itt szeretnék teljesíteni az 50 órás közösségi szolgálatukat.

Jelentkezés:
Budai Gábor fesztiváligazgató
 
tel.: 06 20 355 9058
e-mail: budai.gabor(kukac)sargahaz.com
Kapcsolat:
Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
24/530-980 • 20/552-0401
www.sargahaz.com
Szigetszentmiklós város Városi Könyvtár és Közössgégi Ház Városi Sportcsarnok Nemzeti Kulturális Alap Magyar Fesztivál Szövetség Folklórfesztiválok Mo-i Szövetsége jegy.hu